Варення з ківі без желатинуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Пропоную вам найпростіший рецепт приготування варення з ківі без желатину. Варення виходить солодким, його можна заготовляти на зиму, воно відмінно підходить для чаювань і полуденків. Опис приготування: Готуємо варення покроково: 1. Моєму ківі в холодній проточній воді. Чистимо його ножем і ріжемо на дрібні шматочки. 2. Щоб ківі дало сік, засипаємо його цукром, перемішуємо і даємо пустити сік. На це може знадобитися 15-20 хвилин. Якщо вам попалися м'які, самі по собі дуже солодкі ківі, кількість цукру краще знизити, інакше варення вийде дуже солодким. 3. Заливаємо в каструлю воду, засипаємо ківі. Якщо ви любите, щоб варення було погуще, досить додати одну склянку води. 4. Ставимо каструлю на повільний вогонь і доводимо суміш до кипіння. Даємо майбутнього варенню прокипеть 2-3 хвилини. 5. Через 30 хвилин знову доводимо варення до кипіння, зменшуємо вогонь до повільного і залишаємо на 5 хвилин. Повторюємо процедуру ще раз. 6. Готове варення даємо охолонути і подаємо до столу. Це найпростіший рецепт приготування варення з ківі без желатину, від вас знадобитися лише вчасно включати і відключати плиту. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Ківі Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Варення з ківі без желатину - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Варення з ківі без желатину в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 58