Баклажани консервовані на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, - робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! Опис приготування: Як бачите, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться напрочуд просто! Адже влітку в сезон овочів ми можемо робити багато чого смачного, а ось взимку, звичайно, з овочами у нас дефіцит. Але ж це не привід не балувати себе, правда? А ось цей рецепт приготування баклажанів консервованих на зиму відмінно для цих цілей годиться! Закуповуєте овочі задешево, і творимо чудові заготовочкі на зиму! Приємною вам готування, я сподіваюся, результат вас порадує! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Консервація Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Баклажани консервовані на зиму 1. Баклажани нарізаємо кружечками, засолюють на якийсь час, щоб не гірчить, і потім на рослинній олії обсмажуємо. 2. Болгарський перець миємо й нарізаємо соломкою. 3. Часник миємо, чистимо, і дрібно нарізаємо. Або ж пропускаємо через прес. 4. Зелень (кріп і петрушку) моєму, і дрібно нарізаємо. Можна подрібнити у блендері. 5. Помідори на пару хвилин опускаємо в окріп, знімаємо шкірку, і нарізаємо кружечками. 6. На дно банки кладемо ложечку солі і ложечку цукру, а потім викладаємо овочами шарами в довільному порядку. Зверху ще по ложці солі і цукру, і додамо оцтову есенцію. Заливаємо окропом, стерилізуємо 20 хвилин, перевертаємо і вкутуємо. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Баклажани консервовані на зиму. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Баклажани консервовані на зиму. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 353