Варення з горобини з медомЧас приготування: 4 год. 0 хв Червона горобина - не тільки корисна, але і вельми невибаглива в консервації ягода. Її можна закочувати відразу після морозів свіжу або вже в літній час, разом з іншими ягодами або фруктами. Опис приготування: Я готую варення з горобини з медом в домашніх умовах кожен сезон, при чому використовую як свіжі ягоди, так і заморожені. Дуже раджу всім даний рецепт, оскільки він перевірений роками. Моя бабуся ще їм користувалася і балувала цим чудовим ласощами всю сім'ю. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Горобина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Варення з горобини з медом 1. Ретельно моєму ягоди під проточною водою. Потім я зазвичай замочую їх хвилин на 10, після чого відкидаю на друшляк і даю стекти. 2. Якщо у вас є час - проткніть кожну ягоду голкою, а якщо ні - просто побланшіруйте їх. 3. Тепер поставте воду на вогонь, доведіть її до кипіння і зніміть. Всипте в неї наші ягоди і дайте постояти, після чого відкиньте їх на друшляк. Коли горобина охолоне додайте в неї мед і перемішайте. Дайте ягодам трохи постояти, щоб мед остаточно розчинився. 4. Коли з'явиться сік, поставте каструлю з ягодами на вогонь і доведіть до кипіння. Не забувайте постійно знімати піну. 5. Варимо ласощі до готовності і даємо охолонути. Потім розкладаємо по банках і закочує. Смачного! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Варення з горобини з медом - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Варення з горобини з медом в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 86