Варення з горобиниЧас приготування: 1 дн. 0 год. 0 хв Варення з горобини - джерело вітамінів. Ягоди краще збирати в жовтні, листопаді, коли їх прихопить першим морозом. Вони стануть не такими гіркими. А взимку баночка варення з горобини - краще ліки. Опис приготування: Приготування варення з горобини - процес досить тривалий і трудомісткий, тому раджу варити відразу багато варення. Навіть якщо його ніде зберігати, то можна мінятися або дарувати, красиво оформивши баночки. Варення з горобини дуже корисне, красиве і смачне, тому обов'язково спробуйте його зварити, якщо у вас є можливість дістати горобину. Не забувайте про творчість - варення з горобини можна урізноманітнити, додавши в нього що-небудь додатково. І, головне, не забудьте обов'язково позбавити ягоди від гіркоти. Про це докладніше - в рецепті. Читайте, як приготувати варення з горобини! ;) Основний інгредієнт: Ягоди/Горобина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: багато Як приготувати Варення з горобини Ягоди горобини відокремити від гілочок, помити. Ягоди залити водою, проварити на слабкому вогні 10 хвилин. Воду злити, ягоди просушити. З цукру і води зварити сироп, додати ягоди і варити 20 хвилин. Відставити настоюватися на 8:00. Зробіть ще 2 варіння по 10 хвилин і наполягаючи не менш години. Востаннє злийте сироп, добре його Уваров. Ягоди розкладіть по банках і залийте гарячим сиропом. Засукайте банки. Смачного! Цей смачний Варення з горобини ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Варення з горобини з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Варення з горобини. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 318