Варення з айви часточкамиЧас приготування: 19 ч. 0 хв Баночка ароматного бурштинового варення і теплий зігріваючий чай - все, що потрібно, для того щоб холодний зимовий вечір став трохи тепліше і затишніше, так давайте приготуємо для себе чудове частування. Опис приготування: Коли мова заходить про айву і варення з неї, то відразу навіть важко вирішити, що ж в цих ласощах мені подобається більше: його приголомшливий смак, неповторний аромат або чудовий янтарно-золотистий колір - все в ньому полонить і завойовує з першої ложечки. Тому для всіх любителів десертів, приготованих своїми руками, я хочу розповісти, як закатати варення з айви часточками. У будь-який час і при будь-якій ситуації таке частування буде чудово виглядати на столі і порадує вас і ваших гостей своїм приголомшливим смаком, а ще це варення можна використовувати для приготування випічки, адже важко придумати більш смачну начинку для пирога або булочки. Загалом, обов'язково приготуйте варення з айви часточками в домашніх умовах і ви не пошкодуєте про це ні на хвилину. Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Айва Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Варення з айви часточками Насамперед гарненько промиваємо айву під холодною водою і насухо витираємо її рушником. Далі розрізаємо айву на 4 частини і видаляємо з неї серцевину, м'якоть ріжемо на невеликі часточки і скроплюємо їх відразу ж лимонним соком. Потім перекладаємо шматочки айви в каструлю і засипаємо їх цукром, накриваємо каструлю рушником або складеної марлею і залишаємо на добу. Цього часу буде досить, щоб айва пустила сік, тому ставимо каструлю з нею на повільний вогонь. Варимо масу, періодично помішуючи, поки сироп не почне густіти, зазвичай на це йде хвилин 50. Коли варення досягне потрібної консистенції, розливаємо його по стерилізованим баночках і закриваємо їх кришками. За цим рецептом приготувати Варення з айви часточками дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Варення з айви часточками просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 218