Варення з аличі без кісточокЧас приготування: 2 днів. 9 ч. 0 хв Смачне варення з аличі без кісточок прекрасно підійде до чашечки ароматного чаю холодними зимовими вечорами. Даю рецепт. Опис приготування: Якщо ви хочете отримати смачне варення з аличі з шматочками ягід, а не пюре - скористайтеся цим досить простим рецептом варення з аличі без кісточок. Варення, зварене за цим рецептом виходить тягучим, насиченим і з пружними шматочками ягід. Процес зовсім нескладний, правда необхідно набратися терпіння. Але результат вас потішить! Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Фрукти/Айва Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Варення з аличі без кісточок Для варення краще брати не переспілі плоди. Ретельно моєму аличу і видаляємо кісточки. Складаємо ягоди в каструлю. Варимо цукровий сироп. Залити в каструлю воду, закип'ятити і потихеньку додавати цукор. Весь час розмішуємо. Як тільки цукор розтане і сироп закипить, знімаємо з вогню. Заливаємо аличу гарячим сиропом і залишаємо на ніч. Вранці на аличі може утворитися шапка з застиглого цукру. Знімемо її в іншу ємність і акуратно туди ж сольем сік, що утворився. Закип'ятити на невеликому вогні сік, який злили з варення і знову заллємо їм ягоди. Залишимо години на 3-4. Потім процес повторимо ще рази 3. З кожним разом сироп повинен ставати все густіше і насиченішим. Коли ви повторите процес заливки рази 3-4, доведіть варення з ягодами і сиропом до кипіння і гарячим розкладіть по банках. Ось так виглядає варення наприкінці варіння. Гідно оцінити Варення з аличі без кісточок ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Варення з аличі без кісточок, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 810