Кабачки консервовані на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Сезон кабачків на носі! Так що пропоную його відкрити за допомогою цього простого рецепту кабачків консервованих на зиму, - швидко, легко, економно, а результат вас порадує, коли взимку спробуєте! Опис приготування: Взагалі, цей класичний рецепт кабачків консервованих на зиму добре підійде всім любителям традиційних поєднань. А от якщо я, наприклад, люблю щось оригінальне й нове, - то завжди крім стандартного набору спецій додаю ще гвоздику, імбир, куркуму, - так вміст кожної банки буде відрізнятися, і кабачки консервовані на зиму в домашніх умовах задовольнять навіть найвибагливішого гурмана. Так що пробуйте обов'язково, я сподіваюся, вам такий рецепт приготування сподобається! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки/Консервація Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Кабачки консервовані на зиму 1. Кабачки добре вимиємо, а якщо у вас великі й старі екземпляри, - краще зняти з них жорстку шкірку. 2. Нарізаємо кабачки кружальцями по півсантиметра в товщину. 3. Банки (у мене були дві дволітрові банки) стерилізуємо, і на дно викладаємо лавровий лист, перець горошком, хрін і пару зубків часнику. 4. Поверх трав викладаємо кабачки. 5. Тепер додаємо сіль, цукор і оцет з розрахунку на 1 літр - 1 столова ложка. 6. Заливаємо холодною водою, стерилізуємо 20-30 хвилин. Закочуємо і зберігаємо в прохолодному місці. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Кабачки консервовані на зиму raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Кабачки консервовані на зиму можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 575