Кабачки смажені на зимуЧас приготування: 40 хв Виявляється, є спосіб зберегти шматочок літа, якщо знати, як приготувати кабачки смажені на зиму! Адже ми любимо кабачки саме в смаженому вигляді, з хрусткою скоринкою - а тепер вони доступні завжди! Опис приготування: Такий простий рецепт кабачків смажених на зиму припаде до душі всім любителям простих, нашенських закусок, - адже смажені кабачки, та ще й з часничком, майонезом і приправка, вже давно полюбилися нашим людям! А тепер ви зможете згадувати спекотні літні дні навіть в студену пору! Варто тільки дістати банку, виловити кабачки, можна навіть їх трохи підігріти, - і подавати до столу! Вже повірте, ваші гості і домашні здивуються таким кабачкам смаженим на зиму в домашніх умовах навіть більше, ніж якоїсь складної м'ясної закуски. Адже м'ясом взимку нікого не здивуєш, а ось цей рецепт приготування кабачків смажених на зиму - зовсім інша справа! Призначення: На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Заготовки/Консервація Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Кабачки смажені на зиму 1. Підготуємо всі інгредієнти. Кабачки, зелень, часник і цибулю миємо й чистимо. 2. Кабачки нарізаємо кружечками завтовшки приблизно в півсантиметра. 3. Борошно і сіль з'єднуємо, перемішуємо, і мачає кожен шматочок з двох сторін. 4. Обсмажуємо в підігрітому рослинному маслі. Масла повинно бути багато, щоб вони вийшли як би у фритюрі. 5. Коли зарум'янилися з одного боку, - перевертаємо, і з іншого боку смажимо вже менше. 6. Всю зелень, цибулю і часник дрібненько рубаємо. 7. Тепер на дно банки викладаємо зелень, потім - стопкою кабачки, заливаємо маслом і оцтом. Стерилізуємо 10 хвилин, і зберігаємо в темному місці до самої зими! Спробуйте приготувати Кабачки смажені на зиму в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Кабачки смажені на зиму можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 923