Варення з яблук &Білий налив& долькамиЧас приготування: 3 ч. 0 хв Самий ранній і чудовий сорт яблук - Білий налив відмінно підійде для приготування прекрасного солодкого варення. Оскільки яблука самі по собі солодкі, цукру потрібно не надто багато. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування варення з яблук Білий налив часточками. Це варення виходить досить густим, за рахунок цього воно послужить відмінною начинкою для приготування найрізноманітніших пирогів, булочок, бісквітних рулетів і багато чого іншого. У цьому рецепті використовується менша кількість цукру ніж зазвичай, це пов'язано з тим, що яблука в мене самі по собі були дуже солодкими. Удачи в приготуванні! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Варення з яблук Білий налив часточками Підготуйте яблука. Ретельно їх промийте. Поріжте яблука великими часточками, вирізавши серцевину з кісточками. Перекладіть яблука в ємність для варіння (у мене казан). Зверху засипте цукром і так залиште на цілу ніч. Вранці ставимо ємність з яблуками на сильний вогонь, даємо закипіти і варимо ще 10 хвилин. Знімаємо з вогню й даємо охолонути. Потім проробляємо ще два рази цю ж процедуру. Варення буде темніти і густіти, ставати бурштинового кольору. Готове варення розкладіть по стерилізованим баночках і закрийте кришками. Баночки переверніть догори дном до повного охолодження. Смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Варення з яблук Білий налив часточками - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Варення з яблук Білий налив часточками у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 254