Квашена гарбузЧас приготування: 2 днів. 22 ч. 0 хв Багата каротином гарбуз надихає нас на створення різних смачних страв. На моїй дачі гарбуз зазвичай виростає гігантська, а, розрізавши, її треба використовувати. Я готую гостренькі квашену гарбуз! Опис приготування: Гарбуз відмінно зберігається при однаковій температурі, але, якщо ви цього умови не виконали, пиши-пропало. У мене, як правило, гарбуза будинку - огроменние. Тому я їх і тушу, і смажу, і варення варю! Але, крім солодких страв, Золушкіна карета може стати і дуже пікантній самостійної закускою на вашому буденному або святковому столі. Квашена гарбуз з гострим перцем - те, що треба! І до м'яса, і для різноманітності закусок. Виглядає вона чудово і відразу виділяється яскравим жовтим плямою на білій скатертині. До того ж, це незвично, тому викликає інтерес і бажання спробувати практично у всіх. Отже, як приготувати квашену гарбуз? 1. Гарбуз промийте, розріжте, ложкою виберіть насіння (які пізніше зможете з'їсти або посадити) і зніміть шкірку. 2. М'якоть гарбуза наріжте кубиками. А кубики протягом п'яти хвилин бланшируйте в киплячій воді. 3. Перекладіть кубики в глиняний або емальований посуд з великими бортами. 4. Приготуйте розсіл з води, солі і червоного меленого перцю. Гарненько все перемішайте. Сіль повинна розчинитися. 5. Готовим розсолом залийте нарізаний гарбуз. Притисніть гнітом і залиште на кілька діб кваситиметься при кімнатній температурі. 6. Після закваски відправляйте гарбуз у льох або холодильник. Квашена гарбуз готова! Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Заготовки/Квашення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Квашена гарбуз, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Квашена гарбуз. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 610