Маринад для шашлику з цибулеюЧас приготування: 10 хв Маринад для шашлику з цибулею - самий звичний і прийнятний для багатьох. Цибулю і м'ясо - солодка парочка, якщо, звичайно, їх можна назвати солодкими raquo ;. Пропоную вам познайомитися з рецептом маринаду. Опис приготування: Петрушку для маринаду можна використовувати і сушену, знадобиться кілька чайних ложок. Замість солі можна використовувати соєвий соус. Отже, як приготувати маринад для шашлику з цибулею? 1. Лук почистіть і наріжте великими кільцями або півкільцями. 2. Петрушку промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть ножем. 3. М'ясо викладіть в миску або закривається харчової пакет. Додайте туди нарізану цибулю, сіль, перець, подрібнену петрушку, сушений орегано і оливкове масло. Змішайте м'ясо в маринаді в мисці або повертите в різні боки пакет. Перець чорний найкраще використовувати мелений. Він - набагато духмяний і більш гострий. 4. Залиште м'ясо в маринаді на нижній полиці холодильника на ніч або хоча б на кілька годин. 5. Смажте шашлик як звичайно. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: Овочі/Лук Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Маринад для шашлику з цибулею своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Маринад для шашлику з цибулею прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 44