Сало в цибулинніЧас приготування: 13 ч. 0 хв Це пікантне блюдо урізноманітнює ваш стіл з м'ясними закусками, порадує своїм смаком і ароматом. Сало в цибулинні виходить дуже смачним - хто пробував, не дасть збрехати. Ділюся рецептом. Опис приготування: Солоне в цибулинні сало нагадує буженину, тільки, на мій погляд, воно набагато смачніше. До того ж, ви його готуєте своїми руками, а не купуєте в магазині - а це вже апріорі говорить про те, що смачніше :) Я і цибулю, і сало завжди купую в однієї і тієї ж жінки на ринку - у неї завжди свіже сало , тому жодного разу не було такого, щоб сало в цибулинні вийшло у мене несмачним. Сало в нашому будинку йде на ура. Мій чоловік вечорами любить приготувати для нас тарілочку закусок: овочі, м'ясо, сир. Зізнаюся, що це сало я люблю найбільше. Обов'язково спробуйте! ;) Розповідаю, як приготувати сало в цибулинні. Удачи в приготуванні. Хто приготував - відписуйтеся, діліться коментарями, чи сподобалося. Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Сало Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Сало в цибулинні 1. Наберіть цибулиння приблизно з одного кілограма цибулі. Можна робити це поступово. Обполосніть лушпиння у воді, а потів доведіть до кипіння (з розрахунку на 1,5 л води). Додайте пару ложок солі і поваріть протягом 5 хв. 2. Сало промийте. почистіть і поріжте на шматочки по 200-300 грам. 3. Сало відправляємо до лушпинні. Вода повинна покривати сало (якщо це не так, додайте кип'яченої води). Доведіть до кипіння, температуру знизьте до середньої і варіть протягом 25 хвилин. Потім зніміть в вогню і дайте охолонути. Головне, щоб сало знаходилося в рідині. 4. Поки сало відпочиває в каструлі, зробимо маринад raquo ;. Через часниковий прес пропустіть лавровий лист, часник, додайте до них чорний і червоний перець. Виберіть сало, просушіть кухонним або щільним паперовим рушником і втирайте наш маринад raquo ;. Потім загорніть у фольгу і відправте на 12 годин в морозилку. 5. Через 12 годин наше диво-сало готово! Наріжте скибочками і подавайте з чорним хлібом, маринованими і солоними овочами, соусами. Приємного! Гідно оцінити Сало в цибулинні ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Сало в цибулинні, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 86