Сало в духовціЧас приготування: 0 хв Приготоване таким чином, сало виходить дуже м'яким і смачним. Приготування не займає багато часу. А закусочка виходить відмінна. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Сало Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Сало в духовці 1. Приготований для засолювання шматок сала треба промити і обсушити. Шкірку добре почистити. 2. Сало розрізати на кілька великих шматків. Кожен шматок надрізати до шкурки на рівномірні шматочки. 3. Кожен шматочок натерти сіллю і перцем. Часник подрібнити через чеснокодавку і втерти в шматочки. Нарізати фольгу на шматочки. Кожен шматок сала загорнути у фольгу окремо. Поставити сало в духовку. Духовку розігріти до 170-180 градусів. 4. Запікається сало 25 хвилин. Потім розкрити кожен шматочок і поставити ще в духовку на 5-10 хвилин. Тепер шматочки сала підрум'яняться. Витягнути лист з салом з духовки і викласти шматки на тарілку, щоб жир з сала стек. Коли сало охолоне, помістити його в посуд з кришкою, і поставити його в холодильник. Коли сало постоїть у холодильнику один день, воно просочиться і стане смачніше. На наступний день сало можна їсти. Перед подачею зняти зверху ножем часник. Побачивши це неймовірне блюдо, Сало в духовці, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Сало в духовці вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Сало в духовці, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 73