Омлет з рисом по-японськиЧас приготування: 25 хв У кожній країні є свій варіант приготування омлету зі своїми особливими інгредієнтами. Омлет з рисом по-японськи здивує вас і своїм складом, але і красивим способом подачі. Опис приготування: Рецепт приготування омлету з рисом по-японськи має європейське коріння, і був уперше приготовлений в Японії лише в 1902 році. Але це блюдо настільки прижилося в цій країні, що стало одним з основних страв японської кухні, тут є навіть ресторани, які спеціалізуються саме на приготуванні такого омлету. В цілому у цієї страви немає фіксованого складу, тому з ним сміливо можна експериментувати, однак без рису і, власне, самого омлету не обійтися. І якщо вам захотілося екзотики, то не обов'язково їхати в далекі азіатські країни, адже я із задоволенням розповім вам, як зробити омлет з рисом по-японськи в домашніх умовах. Призначення: На сніданок/На обід Основний інгредієнт: Яйця Блюдо: Закуски/Омлет Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Японська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Омлет з рисом по-японськи Для цього рецепта краще всього використовувати спеціальний рис для приготування японських страв. Отже, відварюємо рис до повної готовності згідно інструкції на упаковці. Філе курки нарізаємо на невеликі шматочки, в мисці трохи збиваємо курячі яйця, солимо і перчимо. Відварений рис охолоджуємо, перемішуємо його з соєвим соусом і рисовим оцтом. У сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії. На сильному вогні обсмажуємо овочеву суміш протягом хвилини-двох. Викладаємо заправлений рис і перемішуємо все. Тепер додаємо нарізане куряче філе, кетчуп, перемішуємо і смажимо 1-2 хвилини. Перекладаємо приготовлену начинку в миску. Сковороду знову змащуємо олією і виливаємо на неї збиті яйця. Смажимо до тих пір, поки низ омлету не загусне, а верх залишатиметься трохи рідкуватим. Викладаємо на одну половину омлету приготовлену перед цим начинку і акуратно згортаємо омлет в рулетик. Готову страву подаємо до столу гарячим, прикрасивши кетчупом. Смачного! Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Омлет з рисом по-японськи швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Омлет з рисом по-японськи - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 28