Омлет з рисомЧас приготування: 30 хв Якщо ви хочете надати звичного блюдо яскраві нотки і зробити його смак більш соковитим, тоді цей чудовий рецепт омлету з рисом те, що вам потрібно. Думаю, що такої страви ви ще не пробували. Опис приготування: Ще з дитинства я навчилася готувати омлет і думала, що знаю про це блюдо абсолютно все, а нещодавно я зовсім випадково натрапила на цей простий рецепт омлету з рисом і була приємно здивована. Виявляється, в японській кухні є ось такий незвичайний варіант приготування омлету, в який обов'язково входить рис, ну а в іншому можна експериментувати, наприклад, додати м'ясо або гриби. В цілому, смак виходить досить цікавий, і з цим рецептом приготування омлету з рисом я по-новому глянула на звичний для мене з дитинства омлет. Обов'язково спробуйте приготувати таку страву, це не забере у вас багато часу, зате приготуєте щось новеньке і цікаве зі звичних продуктів. Призначення: На сніданок/На обід Основний інгредієнт: Яйця Блюдо: Закуски/Омлет Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Японська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Омлет з рисом Наливаємо в сковороду невелику кількість рослинної олії і ставимо на вогонь. Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо пару хвилин, додаємо відварений рис. Викладаємо пару ложок кетчупу, перемішуємо. Тепер можемо посолити, якщо треба, поперчити і посипати подрібненою зеленню. Обсмажуємо протягом хвилини і перекладаємо на тарілку. В окрему миску розбиваємо яйце і вливаємо молоко, гарненько збовтуємо. На розігріту сковороду з рослинним маслом виливаємо приготовлену суміш, смажимо на повільному вогні. Коли низ омлету загусне, але верх буде ще трохи рідким, викладаємо на одну половину омлету приготовлену начинку. І акуратно накриваємо начинку другою половиною омлету, смажимо ще пару хвилин з кожного боку. Готовий омлет викладаємо на тарілку і поливаємо кетчупом. Приємного всім апетиту! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Омлет з рисом будинки. У вас напевно вийде смачний Омлет з рисом raquo ;, а якщо вас не влаштовує склад блюда, ви можете з легкістю прибрати або додати будь улюблений інгредієнт, особливо, якщо ви стежите за своєю фігурою і вважаєте калорійність кожної страви. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді приготування їжі стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя смачніше і різноманітніше! Тепер Ви знаєте, як з легкістю готувати класичний рецепт Омлет з рисом в домашніх умовах. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 31