Парові курячі котлетиЧас приготування: 35 хв Парові курячі котлети - дієтичне блюдо. Може для когось їжа, приготована на пару, що не смачна, але обсмажені в олії котлети втрачають всі свої корисні властивості і навіть шкідливі для організму. Опис приготування: Парові курячі котлети готуються дуже просто, як каже моя дружина: тяп-ляп і готово raquo ;. Фарш для котлет ми готуємо за допомогою блендера, таким чином м'ясо виходить неймовірно ніжним і соковитим. Але тут потрібно не перестаратися, інакше блендер може від курки одне тільки мокре місце залишити, тоді навіть котлет не вийде зліпити :) Морквину ми іноді замінюємо цибулею (і не обсмажуємо його на сковорідці) - таким чином парові курячі котлети виходять ще більш здоровими і не менш смачними. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви/Котлети Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Парові курячі котлети Грудку промиваємо під проточною водою, просушують і нарізаємо невеликими скибочками. Приблизно такого розміру як на фотографії. Морква подрібнюємо за допомогою блендера. Морква злегка обсмажити на олії, поки вона не випустить свій сік. Потім курку за допомогою блендера подрібнюємо до стану фаршу. Курку подрібнюємо порціями. Потім курячий фарш з'єднуємо з морквою і додаємо яйце. Солимо, перчимо, додаємо приправ. У піалку наливаємо трохи води, змочують у ній руки і формуємо котлетки. Робимо їх кругленькими. Сформовані котлетки відправляємо готуватися в пароварку на 7-9 хвилин (цього цілком достатньо) під закритою кришкою. Смачного! Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Парові курячі котлети. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Парові курячі котлети в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 59