Баклажани по-селянськиЧас приготування: 40 хв Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в кухонних справах чоловік. Баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я використовував: баклажани, цибулю ріпчасту, сметану, грибний кубик, кріп, сіль, рослинне масло. Якщо бажаєте, страву можна додатково приправити улюбленими спеціями. Удачи в приготуванні! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан/Молочні продукти/Сметана Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Баклажани по-селянськи Баклажани миємо й ріжемо кубиками. Баклажани кладемо в миску з підсоленою водою на 15 хвилин, щоб вийшла вся гіркота. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого, потім додаємо баклажани (обсушені) і смажимо до рум'яності. Посипаємо баклажани грибним кубиком, розкришивши його. Тепер додаємо сметану, перемішуємо і солимо за смаком. Тушкуємо на повільному вогні 5 хвилин. Готову страву присипаємо подрібненим кропом. Смачного! Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Баклажани по-селянськи. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Баклажани по-селянськи ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 66