Вовнянки смаженіЧас приготування: 1 ч. 0 хв На перший погляд гриби посмажити легко, але от як правильно посмажити вовнянки швидко, смачно і корисно? Хочу поділитися рецептом, який простий у виконанні. Спробуйте! Опис приготування: Це найпростіший рецепт для швидкого приготування волнушек. Але так як вовнянки вважаються умовно-їстівними грибами, їх не можна їсти без ретельної кулінарної обробки. Саме тому особливо важливо перед смаженням їх ретельно відварити в солоній воді. А після вже обсмажити з цибулею. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Волнушки Блюдо: Гарячі страви Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Волнушки смажені 1. Спершу вовнянки необхідно вимити під проточною холодною водою і ретельно вичистити, особливо під капелюшками (інакше вовнянки будуть гіркими). 2. Варимо гриби в солоній воді (1 ст.ложка солі на 1 л. Води) 30 хвилин. Після чого викладаємо вовнянки на друшляк і даємо їм висохнути. 3. У цей час чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. 4. Розігріваємо сковороду і обсмажуємо нарізану цибулю хвилин 5. 5. Поки смажиться цибуля нарізаємо вовнянки. 6. Висипаємо гриби до цибулі і додаємо солі і перцю за смаком. Обсмажуємо ще хвилин 5-7. Після чого смажені вовнянки готові! Смачного! Спробуйте приготувати Волнушки смажені в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Волнушки смажені можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 35