Вовнянки, смажені в сметанному соусіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Гриби вовнянки славляться своїм унікальним смаком і простотою приготування. Один із способів приготування грибів - це жарка в сметанному соусі. Опис приготування: Вовнянки - рідкісні та унікальні гриби. І якщо Вам також пощастило їх знайти як і мені, то раджу їх посмажити в сметанному соусі. Рецепт не складний. Всього то потрібно спочатку відварити гриби в солоній воді, а потім посмажити з цибулею, часником і сметаною. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Волнушки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Волнушки, смажені в сметанному соусі 1. Ретельно очищені і помиті гриби необхідно поставити на 30 хвилин варитися в солоній воді (на 1 л. Води - 1 ст. Ложка солі). 2. Під час варіння раджу помішувати гриби і знімати пінку. Після чого відкинути їх на друшляк і дати воді стекти. 3. Поки вовнянки обсихають наріжте цибулю і часник. І поставте їх обжарюватися хвилин на 10. 4. Тепер, поки цибуля з часником обсмажуються, вовнянки потрібно крупно нарізати. Після чого відправити на жарку в сковороду на 5-7 хвилин. 5. Волнушки солимо, перчимо, перемішуємо і додаємо до них сметану, в яку втрутилися ложка борошна. Знову перемішуємо і смажимо гриби вовнянки в сметанному соусі до загустіння соусу. Приблизно 5 хвилин. І готово! Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Волнушки, смажені в сметанному соусі raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Волнушки, смажені в сметанному соусі можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 80