Вовнянки відварніЧас приготування: 40 хв Вовнянки можна і смажити, і тушкувати, і маринувати, але обов'язковою умовою завжди є їх отварка. Саме цей рецепт допоможе вам зробити це правильно і швидко. Опис приготування: Рецепт відварних волнушек гранично простий. Таку заготовку можна використовувати для смаження і маринування. Раджу спробувати згасити на вершковому маслі і додати сметани. Виходить дуже-дуже смачно! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Волнушки Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Волнушки відварні 1. Спочатку ретельно промийте і вичистіть вовнянки, особливо під капелюшками. 2. Поставте кип'ятитися солону воду (на 1 л. Води 1 ст. Ложка солі). У киплячу воду додайте волнушек і варіть близько півгодини. 3. Після відкиньте гриби в друшляк, і дайте воді стекти. Таким чином, заготівля зроблена! Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Вовнянки відварні - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Волнушки відварні в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 37