Крильця БаффалоЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування крилець Баффало. За даним рецептом курячі крильця виходять апетитними на вигляд, і дуже смачними. Опис приготування: Для приготування курячих крилець використовуються такі інгредієнти як: соус «Табаско», рослинне масло і хмелі-сунелі. Такі крильця найкраще подавати гарячими. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі крильця Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Крильця Баффало 1. У першу чергу в проточній холодній воді промиваємо курячі крильця, потім паперовим рушником їх обсушуємо. Тепер по фалангам розрізаємо курячі крильця. 2. У миску викладаємо підготовлені крильця, посипаємо спеціями, солимо і додаємо сюди соус «Табаско». Все добре перемішуємо і хвилин на 15-20 залишаємо маринуватися. 3. Раскаліваем масло для фритюру, потім до готовності обсмажуємо в ньому курячі крила. 4. Потім готові курячі крила викладаємо на друшляк, і зайвому маслу даємо стекти. 5. Беремо сковороду з товстим дном, і викладаємо туди курячі крила, за смаком поливаємо соусом «Табаско», накриваємо кришкою і тепер дуже добре їх струснемо. Приблизно хвилин п'ятнадцять прогріємо курячі крильця ще, потім знімаємо з вогню. 6. Курячі крильця готові, блюдо подавати гарячим. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Крильця Баффало - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Крильця Баффало в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 471