Медові курячі крильцяЧас приготування: 3 ч. 0 хв Медові крильця - це запечене куряче м'ясо, попередньо замариноване в соусі з меду та сої. Опис приготування: Особливість цього смачного страви - його можна готувати верб домашніх умовах в духовці, і на природі на багатті. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі крильця Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Медові курячі крильця 1. Курячі крильця добре промити і скласти в ємність для маринування. 2. Змішати мед, лимонний сік, соєвий соус і рослинне масло. 3. Крильця трохи посолити (не перестарайтеся, соєвий соус вже досить солоний), в ємність залити маринад, все перемішати і залишити маринуватися на 2 години. 4. Поставити крильця в розігріту до двохсот градусів духовку і запікати до готовності. Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Медові курячі крильця швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Медові курячі крильця - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 56