Запечені курячі крильцяЧас приготування: 40 хв Запечені курячі крильця, залежно від способу приготування, можна подавати і як хрустку закуску до напоїв, і як повноцінне гаряче блюдо. Даю мій улюблений рецепт запечених крилець! Опис приготування: Крильця залишаються найсмачнішим і ніжним м'ясом курки. Вже приготовані курячі крильця запечені в духовці виходять дуже ароматними і ніжними. Курячі крильця дуже добре поєднуються з соусами і особливо картоплею. Крильця підходять як для обіду, так і для вечері, вони поєднують в собі різноманітність смаків. Тепер дивимося цей простий рецепт запечених курячих крилець і готуємо разом! Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Фуршет Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі крильця Блюдо: Гарячі страви/Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Запечені курячі крильця Натираємо сир (близько двох кухлів) Подрібнюємо близько 1/3 склянки свіжого розмарину. Викладаємо крильця в одну миску, додаємо розмарин, засипаємо дві ложки морської солі, перчимо до смаку. Додаємо тертий пармезан і близько половини склянки оливкової олії, добре перемішуємо. Викладаємо на деко і випікаємо при температурі 300 градусів, близько 30 хвилин. По готовності, дістаємо крильця з духовки і даємо постояти протягом декількох хвилин. Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Запечені курячі крильця, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Запечені курячі крильця - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 69