Рибай стейкЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування Рибай стейка. Рецепт дуже простий і швидкий у приготуванні. В кінці приготування виходить дуже смачна страва. Опис приготування: Для того щоб підсмажити Рибай, абсолютно не потрібно додавання жиру, так як маючи високу мармуровість, він вміщує в себе таку кількість жиру, що при його прожарювання цього цілком достатньо. М'ясо виходить смачним і м'яким. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти Блюдо: Гарячі страви/Стейк Географія кухні: Північна і Південна Америка Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Рибай стейк 1. Для того щоб розморозити м'ясо, його необхідно покласти на цілу добу в холодильник, при цьому не знімаючи з нього упаковки. При повільному розморожуванні м'яса зберігається максимум м'ясного соку. Потім, коли стейк повністю розморозиться, його слід потримати при кімнатній температурі приблизно півгодини. Обсушуємо стейк. 2. Тепер в тарілку необхідно змолоти чорний перець. Звичайна ручний млин дуже добре впорається з цим завданням, дуже не бажано використання готового меленого перцю, бо з ним не вийде потрібного нам аромату, до того ж і помел буде дуже дрібним. 3. Наступне що ми зробимо, посолимо м'ясо. Потім необхідно вмочити краю стейка в мелений перець. 4. На великому вогні сильно розігріваємо нашу сковороду-гриль, і кладемо туди стейк. Стейк повинен обжарюватися приблизно хвилини дві. Потім стейк перевертаємо на інший бік і обсмажуємо такий же час. 5. Процедуру смаження стейка повторюємо ще раз, для того, щоб на ньому вийшов сітковий малюнок. 6. Готовий стейк викладаємо на тарілку і кілька хвилин даємо йому трохи охолонути. Цього часу достатньо для того, щоб вирівнялася температура всередині стейка, і рівномірно розподілився м'ясний сік. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Рибай стейк raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Рибай стейк можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 33