Лазанья з куркою і грибамиЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування лазаньї з куркою і грибами. Дуже поживне, ситне і надзвичайно смачне блюдо. Опис приготування: Начинку накладаємо на листи лазаньї, зверху накриваємо, і відправляємо запікатися в духовку. Виходить дуже смачно. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Гриби/Молочні продукти/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви/Лазанья Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Лазанья з куркою і грибами 1. Приблизно хвилин на тридцять поставимо відварювати курку. Очищаємо цибулю, дрібно його нарізаємо і до золотистого кольору обсмажуємо. Нарізаємо гриби і додаємо до цибулі. Тушкуємо, поки рідина не випарується. На дрібні шматочки наріжемо відварену курку. 2. До грибів додаємо курку, додаємо сметану, перчимо і солимо. Добре перемішуємо і хвилин п'ять тушкуємо ще. 3. Для соусу змішуємо вершкове масло, молоко і борошно. Форми намазуємо соусом. Викладаємо шар листів. Читаємо інструкцію на упаковці лазаньї. Листи лазаньї годі й відварювати. 4. Третина начинки викладаємо на лазанью. На дрібній тертці натерти сир і посипаємо зверху. 5. Ще два рази повторюємо шари. Листом лазаньї накриваємо зверху, поливаємо зверху соусом і потім посипаємо тертим сиром. Хвилин на сорок відправляємо лазанью в розігріту духовку, температура сто вісімдесят градусів. 6. Потім готову лазанью виймаємо з духовки. Перекладаємо на тарілку, і можемо подавати до столу. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Лазанья з куркою і грибами raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Лазанья з куркою і грибами можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 198