Печеня з квасолі, кукурудзи та помідорівЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування вегетаріанського печені з чорної квасолі, кукурудзи, помідорів, цукіні, моркви та цибулі. Опис приготування: Нарізати цибулину кубиками. Тонко нарізати кабачки і моркву. У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. Готувати, помішуючи, поки овочі не почнуть пом'якшуватися, близько 4 хвилин. Додати цукіні, морква, мелений червоний перець і кмин. Готувати, помішуючи, поки морква не буде готова, від 6 до 8 хвилин. Додати квасолю, помідори, кукурудзяні зерна і 1 стакан води. Варити на повільному вогні, поки воно злегка не загусне, а морква не стане м'якою, від 8 до 10 хвилин. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Помідор Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Північна і Південна Америка/Мексиканська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Печеня з квасолі, кукурудзи та помідорів вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Печеня з квасолі, кукурудзи та помідорів, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 33