Баклажани по-азербайджанськіЧас приготування: 50 хв Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю! Опис приготування: Взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не два, я маю на увазі, що за такою технологією можна зробити і кабачки, і цукіні, і навіть солодкий перед! Саме тому я найчастіше готую саме таке собі овочеве асорті, як видно з центрального фото. Але для початку все ж дізнаємося, як приготувати баклажани по-азербайджанські! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Азербайджанська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Баклажани по-азербайджанські 1. Баклажани миємо, зрізаємо з кожного верхівку і видаляємо серединку. 2. Обсмажити на маслі серединки від баклажанів разом з фаршем. Можна також додати одну цибулину. Солимо і перчимо до смаку. 3. Фаршируємо баклажани готовим фаршем і закриваємо кришечками raquo ;. 4. Лук миємо, чистимо і дрібно нарізаємо. Обсмажимо до золотистого кольору в глибокій сковороді. 5. Тепер до цибулі додамо томати, перетерті в пюре. Солимо, перчимо і тримаємо на вогні, поки помідори не стануть зовсім м'якими і поміняють колір. 6. У такому гарячому соусі тушкуємо наші баклажани півгодини при слабкому кипінні. Подаємо томатний соус окремо, а баклажани - окремо! Перед вами простий рецепт приготування Баклажани по-азербайджанські. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Баклажани по-азербайджанські. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Баклажани по-азербайджанські. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 137