Баклажани під гриби на зимуЧас приготування: 30 хв Хочу поділиться з вами простим рецептом баклажанів під гриби на зиму, така незвичайна і дуже апетитна заготівля підкорить серце будь-якого їдця! У міру пряні, в міру солоні, ідеальний смак! Опис приготування: Впевнена, що лише поглянувши на цей рецепт приготування баклажанів під гриби на зиму, ви зрозумієте, наскільки ж це проста в приготуванні заготовка. А баклажани при цьому дійсно нагадують грибочки, так що всім любителям маринованих грибів - рекомендую! Так давайте ж тепер дізнаємося, як приготувати баклажани під гриби на зиму! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Баклажани під гриби на зиму 1. Підготуємо банки і простерілізуем їх. 2. Баклажани нарізаємо середніми кубиками. 3. Ставимо грітися воду і як тільки вона закипить - додамо сіль і оцет. 4. Додамо баклажани і доводимо до кипіння. 5. Після того, як вони закиплять, варимо ще п'ять хвилин на маленькому вогні. 6. Закриваємо в стерильні банки на зиму. Готово! Перед вами простий рецепт приготування Баклажани під гриби на зиму. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Баклажани під гриби на зиму. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Баклажани під гриби на зиму. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 3454