Маслюки на сковородіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Отже, у нас є відро свіжих, тільки зібраних маслюків, що ж можна з них приготувати? Звичайно, ви можете зробити що завгодно, але швидше за все буде елементарно їх підсмажити з цибулею на сковороді. Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маслюків на сковороді. Готується все елементарно. Маслюки промиваємо і очищаємо від зайвих частинок. Потім варимо в підсоленій воді 15 хвилин, можна додати пів-цибулини. Потім обсмажуємо у вершковому маслі цибулю, додаємо гриби, сіль і перець. Смажимо до красивого золотистого кольору маслюків та цибулі. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Маслюки на сковороді Гриби ретельно промиваємо і очищаємо від плівок та лісового сміття. Потім відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин. Поки варяться гриби, дрібно наріжте цибулю і обсмажте його на вершковому маслі. Смажимо до золотистої скоринки. Додайте на сковороду зварити гриби, перемішайте і смажте на повільному вогні ще 15 хвилин. Сіль і перець за смаком. Смачного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Маслюки на сковороді в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Маслюки на сковороді самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 38