Тушковані вовнянкиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Кожен гриб смачний по-своєму. Ось тушковані вовнянки в домашніх умовах гарні з томатною пастою. Я вирішила спробувати приготувати їх за цим рецептом і залишилася задоволена результатом. Опис приготування: Вовнянки - приголомшливі гриби, готувати які одне задоволення. послідовність приготування ні чим не відрізняється від інших лісових грибів: варимо, смажимо і тушкуємо. Одна умова - використовувати не звичний соус (сметану), а томатну пасту. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Волнушки Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Тушковані вовнянки 1. Кожен гриб по-своєму смачний. В основному вовнянки консервують на зиму, але я вирішила поекспериментувати і зробила тушковані вовнянки в домашніх умовах. Результат мене порадував. 2. Я замочила гриби на тридцять хвилин, після чого ретельно вимила і відправила варитися. Варила близько години, після чого відкинула на друшляк і дала трохи охолонути. 3. Після цього вовнянки можна смажити. Налийте в сковороду олію і відправте гриби смажитися. 4. В кінці смаження додайте цибулю і моркву, довівши до готовності влийте томатну пасту. Тепер гриби слід постійно помішувати і через кілька хвилин влити трохи води. Закрийте кришкою і тушкуйте ще близько півгодини. 5. Ось так вони виглядають в готовому вигляді. дуже раджу спробувати, оскільки вовнянки в поєднанні з томатною пастою відрізняються дивовижним смаком. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Тушковані вовнянки. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Тушковані вовнянки у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 94