Рулети з баклажанів з сиромЧас приготування: 30 хв Рулети з баклажанів з сиром - це легка і ситна закуска до вашого столу. Особливо актуальним, страва буде в літній період, коли готувати щільна вечеря не дуже хочеться, тут як тут цей рецептик! Опис приготування: До вашої уваги простий рецепт приготування рулетиків з баклажанів з сиром. Готуються рулетики досить швидко, на все про все у вас піде 25-30 хвилин. Якщо ви використовуєте вологий сир - варто зменшити кількість сметани. Важливий момент, так як начинка сама по собі виходить солоної, баклажани солити не потрібно! До столу подаємо, скріпивши два рулетика шпажкою або зубочисткою. Також, можна прикрасити рулетики свіжою зеленню. Гарного дня! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан/Молочні продукти/Сир Блюдо: Гарячі страви/Рулети Інгредієнти:
Кількість порцій: 9 Як приготувати Рулети з баклажанів з сиром Баклажани промийте та висушіть. Наріжте уздовж тонкими пластинками. Зелень подрібніть. Сир натираємо на тертці. В одній ємності з'єднайте сир, сир і зелень. Посоліть і поперчіть, потім додайте сметану і перемішайте. За допомогою преса видавіть часник. Начинка виходить однорідною і густою. Баклажани обсмажте на олії, до золотистої скоринки. На скибочку баклажана викладаємо начинку і скручуємо баклажан в рулетик. За два рулету з'єднуємо з допомогою зубочистки - це буде одна порція. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Рулети з баклажанів з сиром, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Рулети з баклажанів з сиром - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 55