Каша зі шкваркамиЧас приготування: 30 хв Цей класичний рецепт каші зі шкварками відомий практично в кожному будинку, але все ж менш смачним і улюбленим дане блюдо від цього не ставати. Смачно, швидко, ситно і економно, - те, що треба! Опис приготування: Цей простий рецепт каші зі шкварками давно вже заслужив визнання в колі моєї родини, - адже виходить завжди смачно, ситно і ароматно, так що на випадок, якщо вигадувати велосипед не хочеться, таке базове блюдо треба вміти готувати! Отже, як приготувати кашу зі шкварками: 1. Для початку крупу промиваємо, і заливаємо двома склянками води. Ставимо варитися, як звичайно, трохи підсолити воду. 2. Лук миємо, чистимо і нарізаємо дрібно, або ж відправимо в блендер. 3. Сало, якщо потрібно, очищаємо від шкурок (якщо ви їх не любите, або якщо сало старе, а шкура - товста), і нарізаємо маленькими кубиками. 4. На сковороді на маленькому вогні трохи обсмажуємо сало, щоб виділився жир, - і додаємо подрібнену цибулю. Смажимо до золотистого відтінку лука. 5. Коли каша буде готова, - можна вивалити її прямо на сковороду зі шкварками, і пару хвилин потримати на вогні, постійно помішуючи. Або ж подавати кашу окремо, а шкварки - окремо. Ось і все! При подачі найкраще присипати кожну порцію свіжою зеленню, а в зимовий час - подавати зі всілякими соліннями і консервацією. Сподіваюся, вам така каша зі шкварками в домашніх умовах сподобатися, і ви будете готувати її частіше. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Сало/Крупи/Гречка Блюдо: Гарячі страви/Каші Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Каша зі шкварками - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Каша зі шкварками в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 133