Мариновані маслюки смаженіЧас приготування: 1 ч. 0 хв А ви пробували гриби злегка підсмажити, а потім замаринувати? Якщо ні, обов'язково варто хоч раз спробувати, не сподобається - справа ваша, ніколи не пізно повернуться до класиці raquo ;. А мені подобається! Опис приготування: Це зрозумілий і простий рецепт приготування маринованих маслюків смажених. Ніяких особливих інгредієнтів вам не знадобиться, всього лише гриби, сіль, рослинне масло. Сіль додайте по своєму смаку, всі люблять по-різному. Готові грибочки зберігати треба не більше 5-6 місяців в прохолодному місці. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Мариновані маслюки смажені Маслюки ретельно промити і перебрати, видалити весь зайвий сміття, бруд, плівки і т.д. Потім відварити в підсоленій воді 15 хвилин, відкинути на друшляк, щоб стекла вся вода. Розігрійте на сковороді олію і обсмажте маслюки з усіх боків. Смажити приблизно 25 хвилин і обов'язково під кришкою, помішуючи. Розкладаємо маслюки по стерилізованим баночках, зверху потрібно залишити пару сантиметрів. Туди ми заллємо масло зі сковороди. Закриваємо, зберігаємо в холодильнику. Смачного! Гідно оцінити Мариновані маслюки смажені ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Мариновані маслюки смажені, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 134