Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Маслюки, смажені на зиму

Маслюки, смажені на зиму

Маслюки, смажені на зиму
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Набридло готувати мариновані гриби? Приготуйте смажені грибочки і законсервуйте їх за старою-доброю технології. Виходить дуже навіть смачно, всі хто пробував, неодмінно просили добавку!

Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування маслюків, смажених на зиму. Цим же способом можна приготувати і інші гриби, наприклад: білі, лисички, сироїжки, маслюки, рижики, печериці, підосичники. Готова консервація може зберігається в холодильнику близько шести-семи місяців. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Маслюки
Блюдо: Заготовки/Консервація

Інгредієнти:
  • Маслюки - 2 Кілограма
  • Олія - ??2 Ст. ложки
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Маслюки, смажені на зиму
Маслюки, смажені на зиму Для початку потрібно ретельно перебрати гриби, промити і очистити. Потім кинути в киплячу і підсолену воду і проварити 15 хвилин. Після чого воду злити, промити гриби і повторити процедуру ще раз. Маслюки, смажені на зиму Банки з кришками необхідно простерилізувати. Маслюки, смажені на зиму На рослинному маслі обсмажуємо зварені гриби, смажити потрібно під кришкою приблизно 30 хвилин, час від часу перемішуючи маслюки. Потім прибираємо кришку, чекаємо поки випарується вся волога і смажимо ще 10 хвилин. Солимо за смаком. Маслюки, смажені на зиму Смажені гриби розкладаємо в стерилізовані баночки і заливаємо маслом, на якому вони смажилися. Закриваємо банки кришками, даємо охолонути і відправляємо зберігатися в холодильник. Смачного!
Цей смачний Маслюки, смажені на зиму ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Маслюки, смажені на зиму з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Маслюки, смажені на зиму. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія!
Категорія: Заготовки Переглядів: 338   
Схожі рецепти страв з фото:
Солоні маслюки смажені
Солоні маслюки на зиму
Маслюки, смажені з цибулею
Мариновані маслюки смажені
Маслюки, смажені в сметані
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.