Маслюки, смажені на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Набридло готувати мариновані гриби? Приготуйте смажені грибочки і законсервуйте їх за старою-доброю технології. Виходить дуже навіть смачно, всі хто пробував, неодмінно просили добавку! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування маслюків, смажених на зиму. Цим же способом можна приготувати і інші гриби, наприклад: білі, лисички, сироїжки, маслюки, рижики, печериці, підосичники. Готова консервація може зберігається в холодильнику близько шести-семи місяців. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Маслюки, смажені на зиму Для початку потрібно ретельно перебрати гриби, промити і очистити. Потім кинути в киплячу і підсолену воду і проварити 15 хвилин. Після чого воду злити, промити гриби і повторити процедуру ще раз. Банки з кришками необхідно простерилізувати. На рослинному маслі обсмажуємо зварені гриби, смажити потрібно під кришкою приблизно 30 хвилин, час від часу перемішуючи маслюки. Потім прибираємо кришку, чекаємо поки випарується вся волога і смажимо ще 10 хвилин. Солимо за смаком. Смажені гриби розкладаємо в стерилізовані баночки і заливаємо маслом, на якому вони смажилися. Закриваємо банки кришками, даємо охолонути і відправляємо зберігатися в холодильник. Смачного! Цей смачний Маслюки, смажені на зиму ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Маслюки, смажені на зиму з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Маслюки, смажені на зиму. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 338