Омлет з тунцемЧас приготування: 20 хв Омлет з тунцем може послужити відмінним обідом. Добре поєднується з гарніром з рису. Ситне і смачне блюдо. Опис приготування: Рецепт омлету з тунцем я знайшла в своїй старій кулінарній книзі. А потім спробувала такий в ресторані на сніданок. Але мені він здався досить ситним, тому вдома я приготувала такий омлет з тунцем з гарніром, з рисом і зеленню. Дуже смачно і легко! Обов'язково спробуйте. Призначення: На сніданок/На обід/На швидку руку Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Тунець/Яйця Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Омлет з тунцем Збийте яйця. Посоліть, поперчіть. Перемішайте. Вилийте на розігріте в сковороді олію яєчну масу. І як тільки омлет схопиться, розділіть візуально його навпіл і на одну сторону викладіть тунець. Другий ми будемо закривати омлет з тунцем. Омлет підсмажиться з країв, як млинець. Значить, його вже можна подавати. Але спочатку накрийте тунець порожній половиною, акуратно, щоб не порвати омлет. Трохи ще потомите і подавайте. Готово. Омлет з тунцем - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Омлет з тунцем в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 106