Омлет з кабачкамиЧас приготування: 12 хв Омлет з кабачками - ще один варіант приготування усіма улюбленої страви. Такий омлет урізноманітнює ваш сніданок, до того ж блюдо - дуже здорове і смачне. А готується воно протягом 10 хвилин. Опис приготування: Як приготувати омлет з кабачками? 1. У невеликій мисці віночком збийте яйця з молоком. 2. Додайте сіль, перець і спеції за смаком, добре перемішайте. 3. Кабачок промийте, від шкірочки очистіть його лише в тому випадку, якщо він несвіжий або його кірка - тверда. Наріжте кабачок кільцями, а потім кільця - на чверті. Якщо кабачкові насіння - великі і тверді, позбудьтеся від них. 4. У сковороду влийте масло, розігрійте її на середньому вогні і викладіть нарізану кабачок. 5. Обсмажуйте кабачок, помішуючи, до м'якості. Тонко нарізаний кабачок прожарітся дуже швидко. 6. Посоліть і поперчіть обсмажений кабачок. 7. Понизьте вогонь до повільного і вилийте яєчно-молочну суміш. Зверху можна присипати омлет рубаною зеленню. 8. Обсмажуйте омлет протягом декількох хвилин, потім переверніть на іншу сторону або накрийте кришкою. Ще через хвилину-дві омлет з кабачками буде готовий! Приємного апетиту! Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок/Яйця Блюдо: Закуски/Омлет Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Омлет з кабачками - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Омлет з кабачками в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 34