Фаршировані макарониЧас приготування: 50 хв Такі макарони завжди буде вигідно виглядати на вашому столі, причому це блюдо однаково добре підходить як для святкового вечора в колі сім'ї, так і для повсякденного меню. Опис приготування: Як виявилося, макарони не тільки відварити можна, але і приготувати з них ось таке цікаве блюдо. Для мене цей рецепт приготування фаршированих макаронів став справжнім відкриття, тому що я зрозуміла, що з звичайними макаронами можна зробити справжній кулінарний шедевр. Причому тут немає ніяких обмежень, адже для начинки ви можете використовувати будь-які продукти на ваш смак. Я от, наприклад, вирішила приготувати щось в італійському стилі, тому до фаршу додала помідори і сир, вийшло просто чудово. Такі макарони неймовірно смачні і при цьому досить ситні - моя сім'я залишилася задоволена. Іноді варто додати в своє повсякденне меню щось новеньке, і ось для вас відмінна ідея для вечері - простий рецепт фаршированих макаронів. Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід Основний інгредієнт: Макарони Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Фаршировані макарони Для початку відварюємо черепашки в злегка підсоленій воді до повної готовності, відкидаємо на друшляк, а потім поміщаємо їх в крижану воду. Фарш обсмажуємо на сковороді, якщо він сухий то додаємо трохи олії. Додаємо подрібнений часник. Тепер викладаємо томати, перемішуємо все і продовжуємо тушкувати. Шпинат размораживаем і так само додаємо до решти інгредієнтів. Вимикаємо вогонь, солимо і перчимо начинку за смаком, додаємо рикотту, перемішуємо. Тепер ми начиняє черепашки цією начинкою, викладаємо їх у форму для запікання і посипаємо тертим на крупній тертці російським сиром. Ставимо макарони в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Коли сир повністю розплавиться, макарони можна подавати до столу. Приємного всім апетиту! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Фаршировані макарони в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Фаршировані макарони самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 149