Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Короп запечений в рукаві
Морозиво з ожиною
Ожина з цукром на зиму
Дієтичне тісто для пельменів
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Галушки з м'ясом

Галушки з м'ясом

Галушки з м'ясом
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Смачне і ситне блюдо, гідна заміна обридлим макаронів. Не полінуйтеся, і приготуйте галушки. Не пошкодуєте!

Опис приготування:
Рецепт приготування галушок з м'ясом зовсім не складний. Головне - уважно прочитайте рекомендації, а рецепт приготування галушок з м'ясом з фото допоможе вам. В результаті у вас на обід буде дуже смачне блюдо. Тим, хто не їсть м'яса, галушки можна подати окремо - зі сметаною або соусом. Всі будуть задоволені, я вам гарантую! Смачного!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Мука і тісто
Блюдо: Гарячі страви/Галушки
Географія кухні: Республіки СРСР/Українська

Інгредієнти:
  • М'ясо - 500 Грам (будь-яке - свинина, яловичина)
  • Кефір - 1 Стакан
  • Сода - 1/3 чайної ложки
  • Сіль - 1,5 чайної ложки (1/2 - для галушок, решта - до м'яса)
  • Яйце - 1 Штука
  • Борошно - 2 склянки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Зелень свіжа - 30 Грам
  • Морква - 2-3 Штук
  • Цибуля - 2-3 Штук
  • Томатна паста - 1 ст. ложка
  • Рослинна олія - ??50 Грам

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Галушки з м'ясом
Галушки з м'ясом М'ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Галушки з м'ясом Обсмажуємо м'ясо на розігрітій сковороді на олії до утворення скоринки. Галушки з м'ясом Потім додаємо підготовлені овочі - натерту моркву, нарізану цибулю. Перемішуємо, додаємо томатну пасту, сіль, мелений перець і заливаємо склянкою води. Тушкуємо під кришкою хвилин 40 до готовності м'яса. Галушки з м'ясом Тепер займемося галушками. У миску для тесту виливаємо кефір, додаємо до нього соду, сіль, яйце. Можна додати дрібно нарізану свіжу зелень. Розмішуємо і додаємо борошно. Галушки з м'ясом Замішуємо однорідне тісто. Галушки з м'ясом Хвилин за 15 до готовності м'яса, ставимо на вогонь каструлю з водою. У ній будемо варити галушки. Коли вода закипить, додаємо в каструлю пару пучок солі і 1-2 ложки рослинної олії. Ложкою, змоченою в холодній воді, набираємо тісто і опускаємо його в окріп. Галушки з м'ясом Галушки варимо приблизно 3-5 хвилин після спливання. Вони повинні вийде м'якими і ніжними. Готові галушки виймаємо шумівкою. Можна відразу викладати галушки на сковороду до готового м'яса. А можна подавати і м'ясо і галушки окремо.

Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Галушки з м'ясом самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Галушки з м'ясом. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 84   
Схожі рецепти страв з фото:
Галушки з тунцем
Галушки
Чеченські галушки
Тісто на галушки
Галушки картопляні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.