Галушки з м'ясомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Смачне і ситне блюдо, гідна заміна обридлим макаронів. Не полінуйтеся, і приготуйте галушки. Не пошкодуєте! Опис приготування: Рецепт приготування галушок з м'ясом зовсім не складний. Головне - уважно прочитайте рекомендації, а рецепт приготування галушок з м'ясом з фото допоможе вам. В результаті у вас на обід буде дуже смачне блюдо. Тим, хто не їсть м'яса, галушки можна подати окремо - зі сметаною або соусом. Всі будуть задоволені, я вам гарантую! Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Мука і тісто Блюдо: Гарячі страви/Галушки Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Галушки з м'ясом М'ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо м'ясо на розігрітій сковороді на олії до утворення скоринки. Потім додаємо підготовлені овочі - натерту моркву, нарізану цибулю. Перемішуємо, додаємо томатну пасту, сіль, мелений перець і заливаємо склянкою води. Тушкуємо під кришкою хвилин 40 до готовності м'яса. Тепер займемося галушками. У миску для тесту виливаємо кефір, додаємо до нього соду, сіль, яйце. Можна додати дрібно нарізану свіжу зелень. Розмішуємо і додаємо борошно. Замішуємо однорідне тісто. Хвилин за 15 до готовності м'яса, ставимо на вогонь каструлю з водою. У ній будемо варити галушки. Коли вода закипить, додаємо в каструлю пару пучок солі і 1-2 ложки рослинної олії. Ложкою, змоченою в холодній воді, набираємо тісто і опускаємо його в окріп. Галушки варимо приблизно 3-5 хвилин після спливання. Вони повинні вийде м'якими і ніжними. Готові галушки виймаємо шумівкою. Можна відразу викладати галушки на сковороду до готового м'яса. А можна подавати і м'ясо і галушки окремо. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Галушки з м'ясом самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Галушки з м'ясом. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 84