Свинина в китайському стиліЧас приготування: 30 хв Це рецепт приготування свинини китайському стилі. Блюдо виходить дуже смачним, а готується досить швидко. Опис приготування: Свинина застосовується в приготуванні великої кількості страв. Тут так само використовується свинина. У цій страві головне - недовго її готувати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Свинина в китайському стилі 1. бруски приблизною товщини один сантиметр нарізаємо свинину, довжина шматочків приблизно три-чотири сантиметри. Ретельно промиваємо м'ясо, трохи поперчити, посолити, і на сковороді, в рослинній олії, обсмажуємо. Вогонь повинен бути великий. Обсмажуємо хвилини три-чотири, періодично помішувати. 2. Півкільцями нарізаємо лук. У тарілку перекладаємо м'ясо, в сковороду наливаємо сире масло, (сковороду можна використовувати іншу). До прозорості спассеруем цибулю. 3. Соломкою нарізаємо солодкий перець, з перцю попередньо треба видалити перегородки і насіння. Додаємо цибулю і перець, тушкуємо п'ять хвилин, періодично помішувати. 4. Подрібнюємо часник і зелень. У самому кінці приготування цибулі і перцю туди їх додаємо. 5. Тушковані овочі змішуємо на тарілці зі свининою, поливаємо соєвим соусом або лимонним соком. Блюдо готове. Візьміть собі на замітку як приготувати Свинина в китайському стилі. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Свинина в китайському стилі в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 58