Свинина на сковороді шматочкамиЧас приготування: 40 хв Здавалося б всім відомий рецепт приготування свинини на сковороді шматочками. Насправді часто обертається фіаско - то м'ясо жорстке, то напівсире ... Щоб такого не було, я готую на шпажках! Опис приготування: Такий ось оригінальний спосіб, як зробити свинину на сковороді шматочками по-справжньому соковитою і ароматною, до мене прийшов спонтанно. І результат перевершив всі очікування, свинина при такому способі готування як би трохи підвішена на сковороді, тому не пригорає. Також перець тут працює над збереженням соковитості і ароматності м'яса, а сало не дає м'ясу по краях перетворитися на підметку. Словом, все геніальне - просто, ділюся класичним рецептом свинини на сковороді шматочками! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Свинина на сковороді шматочками 1. М'ясо промиваємо, обсушуємо, нарізаємо шматочками. Засипаємо сіллю і приправами. Заливаємо соєвим соусом, ретельно перемішати. 2. Цибулю ріжемо великими кільцями, додамо, знову перемішати. Закриємо м'ясо кришкою, відправимо маринуватися в холодильник, чим довше - тим краще. 3. Сало, щоб краще різалося, краще потримати в морозилці. Беремо шпажки, нанизуємо шматочок перцю - шматочок свинини - шматочок сала. І так, поки інгредієнти не закінчаться. 4. Викладаємо на сковороду, змащену маслом або салом. Смажимо до рум'яної скоринки, періодично шпажки перевертаючи. 5. Якщо м'ясо вже зарум'янилося, але всередині вогкувато, вогонь зробимо маленьким, а сковороду накриємо кришкою. Млоїмо до готовності, подаємо прямо на шпажках! Візьміть собі на замітку як приготувати Свинина на сковороді шматочками. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Свинина на сковороді шматочками в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 113