Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушкиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування яловичого стейка з солодкою картоплею, болгарським перцем, червоним цибулею, кмином, коріандром і соусом з петрушки, оливкової олії і кінзи. Опис приготування: Апетитний стейк зі спеціями і солодкою картоплею в соусі із зелені - відмінне блюдо для вечері. Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Стейк Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки 1. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти в мисці кухонного комбайна до отримання однорідної консистенції. У вас має вийти 1 стакан соусу. Викласти соус в миску відставити убік. Можна зробити соус за 2 години заздалегідь. Накрити кришкою і дати постояти при кімнатній температурі. 2. Нарізати цибулю. У великій мисці змішати оливкове масло, кмин, коріандр, соус Адоб, подрібнений часник і дрібку солі і перцю. Нарізати стейк смужками товщиною приблизно 1 см і додати в миску разом з цибулею. Залишити на 10 хвилин. 3. Тим часом, запекти солодка картопля фрі в духовці відповідно до інструкцій на упаковці, до золотистого кольору і хрусткої скоринки. 4. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Нарізати болгарський перець. Додати м'ясо і цибулю разом з болгарським перцем на сковороду і обсмажити на сильному вогні до готовності, від 3 до 4 хвилин. 5. Додати солодка картопля фрі і кінзу, перемішати з допомогою шпателя. Відразу ж подавати з приготовленим соусом. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Стейк з солодкою картоплею і соусом з петрушки все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 91