Яловичий стейк з сальсою і квасолеюЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. Опис приготування: Приготувати сальсу. У невеликій мисці змішати петрушку, каперси, цибуля, оцет, гірчицю і 1 столову ложку води, приправити сіллю і перцем. Приготувати яловичину. У маленькій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Приправити стейк сіллю і перцем. Смажити, перевертаючи один раз, до коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Викласти стейк на блюдо і дати 5 хвилин. Подавати з соусом. Тим часом у маленькій каструлі довести підсолену воду до кипіння на сильному вогні. Додати зелену квасолю, накрити кришкою і варити до готовності, близько 5 хвилин. Злити воду і перемішати з залишилася чайною ложкою олії. Приправити сіллю і перцем. Подавати з яловичиною. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Стейк Географія кухні: Країни Європи/Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Яловичий стейк з сальсою і квасолею будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Яловичий стейк з сальсою і квасолею - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Яловичий стейк з сальсою і квасолею все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 77