Стейк з французьким соусомЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування свинячого стейка з класичним французьким соусом з додаванням цибулі і червоного вина. Опис приготування: Класичний рецепт стейка з французьким соусом, який поєднує в собі дві переваги. По-перше, його легко готувати. По-друге, він володіє чудовим смаком. На гарнір до цього блюда можна подати картоплю, гриби або овочі. Сам соус дуже легко готується і має божественний смак. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина Блюдо: Гарячі страви/Стейк Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Стейк з французьким соусом 1. Почистити і дрібно нарізати цибулю. Додати половину оливкової олії в сковорідку і поставити на середній вогонь. Додати цибулю і смажити, поки він не розм'якне і не підрум'яняться. Це займе приблизно 5 хвилин. Під час приготування, часто заважайте цибулю, щоб він не прилип до дна сковорідки. 2. Викласти цибулю з сковорідки, додати масло і нагріти на середньому вогні. Додати свинину. Готувати від 2 до 4 хвилин з одного боку, залежно від того, яким Ви любите м'ясо. Перевернути і готувати 1? до 3? хвилин з іншого боку. 3. За три хвилини до готовності м'яса, викласти цибулю назад в сковорідку і влити червоне вино. Помішувати рідина в перебігу наступних трьох хвилин, поки він не буде нагадувати за густотою сироп. Уважно стежте за консистенцією, щоб суміш не загусла надміру. 4. Свинячі стейки викласти в тарілки і полити соусом. Негайно подати на стіл. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Стейк з французьким соусом будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Стейк з французьким соусом - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Стейк з французьким соусом все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 132