Стейк на кістці на сковородіЧас приготування: 20 хв Хочете дізнатися, як готувати стейк на кістки на сковороді? Цей рецепт відповість на це ваше запитання. Стейк, приготований за цим рецептом, вийде дивовижно смачний і ніжний, дарма що на сковороді. Опис приготування: Немає нічого краще, ніж добре приготований шматок м'яса. Зрозуміло, експерти будуть вас запевняти, що хороший стейк на кістки на сковороді приготувати неможливо ... Що ж, мій кращий відповідь таким скептикам - цей рецепт. Візьміть хороший стейк і приготуйте його за цим рецептом - ви здивуєтеся, що це реально дуже смачне, соковите і ніжне м'ясо. Не сумніваюся, вам цей рецепт сподобається. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви/Стейк Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Стейк на кістці на сковороді Підготовлений (тобто, попередньо ретельно промитий і обсушенний) стейк солимо і перчимо. У сковороді розігріваємо оливкове масло. У розігріте масло кладемо стейк. Смажимо 3-6 хвилин на середньому вогні, залежно від бажаного ступеня прожарювання стейка. Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку ще 3-6 хвилин. Стейк на кістці на сковороді готовий. Знімаємо з вогню і негайно подаємо до столу. Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Стейк на кістці на сковороді будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Стейк на кістці на сковороді - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Стейк на кістці на сковороді все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 352