Запечена свиняча вирізка в беконіЧас приготування: 2 ч. 0 хв Запечена свиняча вирізка в беконі - ситне, дуже апетитне, святкове блюдо. Приготування не віднімає ні часу, ні сил, проте страва виходить - вищий пілотаж кулінарії! Опис приготування: Запечена свиняча вирізка в беконі - це той випадок, коли страва є досить примітивним і нехитрим, однак подобається воно практично всім - ну, крім людей, які м'ясо не шанують. Так що запечена свиняча вирізка в беконі - це універсальне блюдо для тих випадків, коли потрібно смачно нагодувати їдців, не витративши великої кількості часу на приготування. Все дуже швидко і просто, але в той же час - смачно-то як! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Новий Рік/Різдво/Святковий обід Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Субпродукти/Бекон/Свиняча вирізка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Запечена свиняча вирізка в беконі Наші нехитрі інгредієнти. Свинячу вирізку гарненько промиваємо, натираємо сіллю, перцем і подрібненим часником. На аркуші фольги внахлест викладаємо скибочки бекону. На бекон викладаємо нашу свинячу вирізку. Загортаємо м'ясо в бекон. Вийшло витвір кулінарного мистецтва загортаємо у фольгу. Ставимо в духовку, розігріту до 160 градусів, і запікаємо близько 50 хвилин. Останні 5-10 хвилин можна запікати з розкритою фольгою - тоді м'ясо покриється смачною хрусткою скоринкою. Запечена свиняча вирізка в беконі готова, нарізаємо і подаємо в гарячому вигляді. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Запечена свиняча вирізка в беконі - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Запечена свиняча вирізка в беконі в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 68