Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Шматочки кабачків в клярі
Пюре з сиром
Пюре на воді
Пюре з м'ясом
Яблука в клярі і карамелі
Овочеве пюре
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Наливка з чорної смородини

Наливка з чорної смородини

Наливка з чорної смородини
Час приготування: 3 днів. 23 ч. 0 хв
Чим незвичайним пригостити гостей за святковим столом? Поставте між приготованими стравами домашню наливку. Пропоную класичний рецепт наливки з чорної смородини в домашніх умовах.

Опис приготування:
На будь-якому святковому столі має бути наливка з чорної смородини в домашніх умовах. Цей напій користується попитом і є одним з улюблених в багатьох будинках.

Призначення: На обід/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Ягоди/Чорна смородина/Cмородіна
Блюдо: Напої/Алкогольні/Наливки

Інгредієнти:
  • Чорна смородина - 200 Грам
  • Горілка або самогон - 750 мілілітрів
  • Цукор - 2 щіпки
  • Лимонні кірки - 1 Ст. ложок

Кількість порцій: 20

Як приготувати Наливка з чорної смородини
Наливка з чорної смородини 1.Чтоби приготувати наливку з чорної смородини в домашніх умовах візьміть свіжі ягоди. Як відомо, чорна смородина здавна є відмінним лікарем, оскільки в ній джерело вітамінів. Наливка з чорної смородини 2. У разі відсутності свіжих фруктів, візьміть заморожені. Також підготуйте горілку чи очищений самогон. Наливка з чорної смородини 3. Отже, візьміть підготовлені ягоди і гарненько їх придушите. Отриману кашку помістіть в пляшку і залийте горілкою. Додайте трохи цукру і лимонних кірок - так ви зробите смак наливки більш пікантні. Наливка з чорної смородини 4. Ємність, в якій ви тиснули ягоди також обполосніть горілкою і перелийте в пляшку. Наливка повинна постояти в темному місці близько 5 днів - тільки після закінчення цього терміну її можна вживати. Краще, коли наливка постоїть довше (близько 20 днів).

Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Наливка з чорної смородини швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Наливка з чорної смородини - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі!
Категорія: Напої Переглядів: 3   
Схожі рецепти страв з фото:
Соус з чорної смородини
Морс з чорної смородини
Повидло з чорної смородини
Наливка з смородини
Наливка в мультиварки
Copyrights © 2015.
Кулінарний сайт, який містить рецепти, кабачки, риба, баклажанна ікра. Кращий кулінарний сайт, рецепти, кабачки, риба, баклажанна ікра. Кращий кулінарний сайт, рецепти, кабачки, риба, баклажанна ікра. Кращий кулінарний сайт, рецепти, кабачки, риба, баклажанна ікра.