Наливка з чорної смородиниЧас приготування: 3 днів. 23 ч. 0 хв Чим незвичайним пригостити гостей за святковим столом? Поставте між приготованими стравами домашню наливку. Пропоную класичний рецепт наливки з чорної смородини в домашніх умовах. Опис приготування: На будь-якому святковому столі має бути наливка з чорної смородини в домашніх умовах. Цей напій користується попитом і є одним з улюблених в багатьох будинках. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Чорна смородина/Cмородіна Блюдо: Напої/Алкогольні/Наливки Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Наливка з чорної смородини 1.Чтоби приготувати наливку з чорної смородини в домашніх умовах візьміть свіжі ягоди. Як відомо, чорна смородина здавна є відмінним лікарем, оскільки в ній джерело вітамінів. 2. У разі відсутності свіжих фруктів, візьміть заморожені. Також підготуйте горілку чи очищений самогон. 3. Отже, візьміть підготовлені ягоди і гарненько їх придушите. Отриману кашку помістіть в пляшку і залийте горілкою. Додайте трохи цукру і лимонних кірок - так ви зробите смак наливки більш пікантні. 4. Ємність, в якій ви тиснули ягоди також обполосніть горілкою і перелийте в пляшку. Наливка повинна постояти в темному місці близько 5 днів - тільки після закінчення цього терміну її можна вживати. Краще, коли наливка постоїть довше (близько 20 днів). Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Наливка з чорної смородини швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Наливка з чорної смородини - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
Категорія: Напої Переглядів: 3