Квас з хрону і медуЧас приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв Він уміє відмінно втамувати спрагу в літню спеку. Крім того, квас їх хрону і меду стане прекрасною основою для всіма улюбленої окрошки. У будь-якому випадку, варто хоча б раз спробувати, щоб оцінити! Опис приготування: Ділюся з вами рецептом приготування квасу з хрону і меду в домашніх умовах. З хліба (у мене бородинський) робимо в духовці сухарі. Заливаємо їх окропом на 3 години, потім проціджуємо і додаємо дріжджі, даємо побродити 5-6 годин, кладемо мед і хрін + цукор (за бажанням). Перемішуємо і розливаємо по пляшках, додавши пшоно і родзинки. Зберігаємо дві доби в холодильнику ... і насолоджуємося квасом! Удачі! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Хрін/Мед Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Квас з хрону і меду З хлібця приготуйте сухарі в духовці, зазвичай це займає 20-30 хвилин. Потім кладемо сухарі в каструлю і заливаємо їх окропом. Через 3 години, проціджуємо настій через марлю і додаємо дріжджі, залишаємо на 5-6 годин, щоб почалося бродіння. Після чого мало підігріваємо і кладемо мед і хрін. До речі, можна робити квас без цукру, але я трошки додав. Тут вже на любителя. Розлийте квас по пляшках, додавши по кілька родзинок і по щіпці промитого пшона. Пляшки закупорте і зберігайте в холодильнику, в горизонтальному положенні. Через 2 дні квас готовий! Перед вживанням квас можна ще раз процідити. Смачного! Спробуйте приготувати Квас з хрону і меду в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Квас з хрону і меду можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Напої Переглядів: 226