Квас з житнього хліба![]() Час приготування: 10 ч. 0 хв Цей смачний напій готується в різних інтерпретаціях, але це ніяк не впливає на його корисність для нашого організму. Пропоную варіант приготування квасу з житнього хліба, виходить супер! Опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування квасу з житнього хліба. Цей напій має цілим комплексом корисних властивостей, покращує травлення і загальний стан імунної системи. Якщо вам не подобається родзинки, можна замінити чорносливом. Квас необхідно зберігати в холодильнику. Удачі! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Квас з житнього хліба ![]() ![]() ![]() ![]() За цим рецептом приготувати Квас з житнього хліба дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Квас з житнього хліба просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 51