Домашня медовухаЧас приготування: 0 хв Медовуха - алкогольний напій, приготований з використанням меду. Середня міцність напою варіює від 5 до 16 градусів. Опис приготування: Використовуйте для медовухи тільки спеціальні дріжджі - винні або пивні. Ні в якому разі не використовуйте хлібопекарські дріжджі. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди Блюдо: Напої/Алкогольні Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Домашня медовуха 1. Налити мед в каструлю, залити водою зі співвідношення 1: 1 і довести до кипіння. Перемолоти разом всі спеції. 2. Додати спеції в киплячий мед. 3. Продезінфікувати бродильну ємність і залити водою. Вилити мед зі спеціями в ємність і добре перемішати. 4. Злити в циліндр 200 мл охололого сусла, щоб дізнатися початкову щільність медовухи за допомогою ареометра. Всипати дріжджі. Залишити медовуху бродити на місяць. Перед вами простий рецепт приготування Домашня медовуха. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Домашня медовуха. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Домашня медовуха. |
||
Категорія: Напої Переглядів: 117