Сиров'ялена ковбасаЧас приготування: 10 дн. 0 год. 0 хв Призначення: На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Телятина/Субпродукти/Сало Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати сиров'ялені ковбаси Сало натерти сумішшю солі і часнику, укласти в контейнер М'ясо і сало промити і обсушити тканинним рушником. Нарізати скибочками не більш 1 см. Товщиною, укласти в миску, посолити 1 ст.л з гіркою крупною сіллю, перець чорний мелений, на око raquo ;, 1 ст. л. цукру, 2 ст. л. горілки, все перемішати, перекласти в контейнер. Прибрати м'ясо і сало в холодильник на добу. Через добу дістати м'ясо, обсушити дуже добре паперовим рушником, зайва волога не дасть склеїтися фаршу. М'ясо пропустити через м'ясорубку, через найбільшу грати. Всього вийде стільки: Ретельно очистити за сала залишилася сіль і часник, обсушити серветкою. Сало через м'ясорубку не пропускати, тому як цей процес дуже осалить фарш. Тому сало ріжемо дуже дрібно. Зробити це зручніше, якщо сало трохи подморож, кубики повинні бути не більше 5х5 мм. М'ясо і сало укласти у велику ємність, додати 2 ст. л. крупної солі, 1 ст. л. цукру, 50 мл. горілки. Перемішати без фанатизму, сильно руками не м'яти. Вийде ось що: Взяти килимок для приготування суші. Вистелити марлею. Викласти ложкою отриманий фарш і сформувати ковбаски Всього вийде 7 шт. Всю цю красу на засклену лоджію, на протяг, і з вентилятором. Через пару днів подвяліть Результат такої: Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Сиров'ялена ковбаса - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати сиров'ялені ковбаси в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 333